خلال بادام در تهیه و تزیین بسیاری از غذاها، شیرینیها، شکلاتها و دسرها به کار میرود. بادام از جملهی خشکبار مفیدی است که باید در رژیم غذایی افراد قرار گیرد. بادام سرشار از آنتیاکسیدان، ویتامین E، پروتئین و فیبر است و به بهبود عملکرد قلب و مغز کمک میکند. یکی از مصارف عمدهی خلال بادام تزیین پلوها، حلوا، شلهزرد و دیگر دسرهای محبوب ایرانی است. خلال بادام از مواد اصلی تهیهی خورش خلال بادام کرمانشاهی از خورشهای اصیل ایرانی نیز بهشمار میرود. محصول حاضر «خلال بادام » بوده که در بازار عرضه شده است. این محصول کیفیت غذاها، شیرینیها و دسرهای کدبانوی منزل را دوچندان خواهد کرد. تازگی و طعم خوشایند خلال بادام رضایت شما را از آنچه تهیه کردهاید، تامین میکند.