۵ مورد از خواص منحصر به فرد مغز بادام خام
۱. کاهش کلسترول:
مغز بادام خام دارای بالاترین غلظت چربی غیراشباع در میان آجیلها میباشد. خاصیت ضد کلسترول این چربی سالم باعث محافظت از قلب میشود. مصرف بادام به عنوان بخشی از رژیم غذایی سلامت قلب میتواند سطح کلسترول “بد” (LDL) را همانند داروهای استاتین نسل اول کاهش دهد.
۲. آنتیاکسیدانهای محافظ
بادام یکی از غنیترین منابع غذایی آلفا توکوفرول است، شکلی از ویتامین E که بهراحتی توسط بدن جذب میشود. ویتامین E آنتیاکسیدانی قوی است که از سیستم ایمنی بدن پشتیبانی میکند، به بدن ما در ساختن گلبولهای قرمز کمک میکند و سلول ها را در برابر اثرات مضر رادیکالهای آزاد، که باعث ایجاد سرطان میشوند، محافظت میکند.
۳. یک منبع خوب از پروتئین
بدن ما از پروتئین برای ساخت و ترمیم بافتها استفاده میکند و بادام خام، یکی از بهترین منابع دریافت و انتقال این مواد مهم و مغذی است. بادام بهعنوان منبع گیاهی پروتئین، برای رژیم غذایی گیاهخواری و افرادی که تمایلی به خوردن گوشت ندارند، مناسب است. همچنین یک میان وعده عالی بعد از ورزش است که به بهبود بافت عضلانی کمک میکند.
۴. تامین ترکیبات مغذی مورد نیاز بدن
بادام سرشار از انواع ترکیبات مغذی و مورد نیاز روزانه بدن شماست. مصرف یک وعده کوچک بادام میتواند حدود ۱۲٪ از پروتئین، ۱۵ درصد از فیبر، ۲۰ درصد از منیزیم، ۷ درصد از کلسیم، ۵ درصد از آهن و ۵ درصداز پتاسیم مورد نیاز روزانه بدن شما را تامین کند.
۵. تنظیم قند خون
بادام، یک منبع غنی از فیبر است که به بدن کمک میکند مواد مفید و مغذی را از غذا جذب کند و کلسترول را در خون کاهش میدهد. خوردن بادام در کنار نان سفید، از افزایش قند خون، که به طور معمول با خوردن نان سفید رخ میدهد،جلوگیری میکند.